B2B

B2B

Poolmax is een herkenbaar merk dat ruim 20 jaar geleden is ontstaan als groothandel in houten vloeren en binnendeuren. Onze opdrachtgevers bestaan onder meer uit bouw- en renovatiebedrijven, ontwerp- en architectenbureaus en diverse distributeurs van bouwmaterialen. In tegenstelling tot de meeste bouwdepots is ons assortiment echter gespecialiseerd en beperkt tot houten deuren en vloeren, plus alle toebehoren die benodigd zijn bij de installatie en plaatsing ervan.

Wij kiezen alle producten in onze voorraad persoonlijk uit, op basis van onze jarenlange ervaring op het gebied van handel in bouwmaterialen alsmede de installatie van onze producten. Bent u op zoek naar een leverancier van houten vloeren en deuren in Den Haag? Dan zit u bij ons gegarandeerd goed voor producten van hoge kwaliteit met een hoge afwerkingsgraad. Wij weten tevens als geen ander, hoe belangrijk het is voor bouwbedrijven om samen te werken met een betrouwbare partner. Daarom hechten wij enorm veel belang aan tijdige leveringen en goederen die te allen tijde beschikbaar zijn.

Elk denkbaar bedrijf dat vloeren en binnendeuren plaatst kan op ons bedrijf bouwen: wij staan bekend als een betrouwbare en correcte leverancier. Dit leidt ertoe dat wij u mooie en concurrerende offertes kunnen aanbieden, waar u uitstekende kwaliteit en service voor terugkrijgt.

Bent u geïnteresseerd in samenwerking met ons bedrijf, heeft u een offerte nodig of wilt u meer weten over onze producten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, bel ons of bezoek ons bedrijf een keertje.