Bouwchemicaliën en Accessoires

Naast een zeer brede keuze aan houten vloeren en deuren, kunt u bij Poolmax ook terecht voor alle extra’s en toebehoren die bij het leggen van een vloer of het plaatsen van deuren komen kijken. Dit omvat onder meer een groot assortiment aan bouwchemicaliën, maar ook accessoires en apparatuur die van pas komt bij zowel grote als kleine bouwprojecten.
Indien u bij ons houten vloeren of deuren besteld, dan bent u ook direct aan het juiste adres voor
alle benodigde onderdelen. Wij leveren aan bouwprofessionals, groothandels, architectenbureaus maar ook voor individuele projecten staan wij graag voor u klaar. Onze groothandel met vloeren voorziet u als klant van alles dat u nodig heeft, om elk project tot een succesvol eindresultaat te voltooien.

Bouwchemicaliën
 

Wanneer u een vloer gaat leggen of houten deuren plaatst, dan zult u hier ook de nodige extra materialen voor nodig hebben. Zeker bij grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten zijn topkwaliteit bouwchemicaliën een absolute must. Een vloer van hoge kwaliteit wordt immers het beste geplaatst en afgewerkt met materialen van een proportionele kwaliteit. Gebruikt u goedkopere toebehoren en apparatuur, dan kan dit nadelige gevolgen hebben voor het uiteindelijke resultaat.

In ons magazijn zijn te allen tijde diverse bouwchemicaliën voorradig, zoals vele soorten lijmen, oliën en vernissen, maar ook (zelfnivellerende) dekvloeren. Ons magazijn voorziet u van het gehele assortiment aan bouwchemicaliën dat nodig is voor het professioneel leggen van vloeren.
In onze groothandel is altijd een ruim assortiment beschikbaar, opdat u nooit hoeft te wachten op materialen en bouwchemicaliën voor uw project. Zodoende bieden wij u een totaaloplossing zónder tijdsverlies, iets dat met name in de bouwwereld een enorm verschil kan maken.

 

Accessoires

Naast vloeren en deuren inclusief alle bijbehorende bouwmaterialen, leveren wij ook een brede waaier aan benodigde apparatuur voor bouwprojecten. U kunt hierbij denken aan uiteenlopende machines inclusief materialen, zoals zagen en slijppads. Daarnaast hebben wij ook accessoires op voorraad waarmee u deuren kunt plaatsen en afwerken, zoals sloten, handgrepen en scharnieren.

Omdat wij aan grootschalige bedrijven en projectbureaus leveren, wordt onze voorraad continu in de gaten gehouden en, waar nodig, bijgevuld. Wij weten als geen ander hoe vervelend het kan zijn om materialen te kort te komen, dit leidt immers tot vertragingen in een project. Indien u wilt weten wat wij voor uw bedrijf of project kunnen betekenen, kijk dan gerust eens rond op onze website. Of neem contact op voor persoonlijk advies omtrent u bouw- of renovatieproject, ons vakkundige team staat u graag te woord.